چه روشویی کابینتی پایه داشته باشد یا دیواری باشد به آن روشویی یونیت دار نیز می گویند. و یکی از دلایل محبوبیت روشویی کابینتی استفاده بهینه از این روشویی در فضاهای محدود و کوچک است.
اگر ارتفاع محل نصب روشویی کابینتی کوتاه است مطمئنا از روشویی کابینتی دیواری استفاده کنید. از فضای این نوع روشویی می توانید برای قراردادن دمپایی یا سطل زباله استفاده نمایید.
اگر فضای کافی برای محل روشویی دارید می توانید از روشویی کابینتی پایه دار استفاده نمایید. یکی از مزیات های این روشویی کابینتی تحمل وزن بیشتر است. یعنی در کابینت آن شما می توانید وسایل سنگین تری به نسبت روشویی کابینتی دیواری قرار دهید. چون در روشویی کابینتی دیواری برای اتصال کابینت از پیچ استفاده می شود و به نسبت پایه های کابینت از استقامت کمتری برخوردار است.
از نظر مد و طراحی امروزی سرویس های بهداشتی روشویی های دیواری طرح مدرن تری دارند. چون طرح های مینیمال برای خانه های امروزی که اکثرا آپارتمانی هستند بسیار مناسب تر است. در نتیجه استقبال از روشویی های کابینتی دیواری بیشتر است. همچنین پایه های روشویی های کابینتی به مرور به علت رطوبت فضای داخل سرویس بهداشتی زودتر دچار رنگ پریدگی می شوند.
اما همچنان هر دومدل روشویی کابینتی پایه دار و دیواری مورد استقبال بسیاری از مشتریان محترم هستند. و هر دو طرح مورد استفاده در سرویس های بهداشتی هستند.